Danny SUP Verhuur
De ultieme vorm van vrijheid en ontspanning


Een Sup-Arrangement bestaat uit een Suptocht ergens in de Hoekse Waard, met een lunch als afsluiting ergens op het terras bij een restaurant of bistro in de Hoekse Waard.

deze tochten gaan vanaf eind mei begin juni plaats vinden. volg mij op fb als jij dat hebt, kijk anders regelmatig op mijn site voor de tochten

de Sup-tocht  begint dan met een kopje koffie of thee voordat we op de Sup stappen,  de tocht gaat 1,5u. ,2u. of3u. duren. ik zorg voor een flesje water voor onderweg en sluiten af met een lekkere lunch met een lux broodje 1x drinken bij een restaurant of bistro. 

heb jij een eigen Sup en zou jij ook wel eens gezellig mee willen met een tocht, ook dat is mogelijk. 

Meld je aan via het contactformulier. zonder korting

prijzen volgen later want ik ben nog met 2 restaurants in gesprek.


hier heb ik vanaf volgende week een spaarkaart voor als jij het leuk vindt om gezellig met een tocht mee te gaan dan is het wel verstandig om eerst een beetje te trainen, je moet eerst zorgen dat jij ontspannen op de Sup kan staan, als jij vaker bij mij een Sup komt huren dan kan jij sparen voor korting voor een Sup-arrangement. bij iedere keer dat jij huurt krijg je een stempel, bij 5 stempels krijg je dan 5€ korting op Sup-Arrangement van +-1,5u. 

Bij 10 stempels €10 korting bij een Sup-Arrangement vanaf +-3u.


Klik HIER om een SUP-arrangement aan te vragen